MediYoga

är evidensbaserad och en kostnadseffektiv metoder för välbefinnade och balans.

Mediyoga har sitt ursprung i en av världens äldsta former av yoga som människan känner till,  men har genom forskning och klinisk utvärdering sedan 1997 i sverige blivit till en kvalitetssäkrad Yogaform som idag används terapeutiskt inom  vården och på arbetsplatser. 
Kärnan i Yoga är att skapa ökad balans/stabilitet på alla plan av människan -  fysiskt, mentalt och emotionellt
MediYogan är en form av body-mindträning (helhetsträning) som  för ökad kroppsmedvetenhet, balansering av nerv- och hormonsystem, ökad rörlighet, flexibilitet och styrkan i kroppen.  osv skapar utövandet även stillhet i sinnet och är en effktiv metod för reducering av stress.
Paralellt med det rent fysiska löper energiaspekten av människan som en naturlig del av yogan - chakrasystemet. Den holisitiska synen på människan ger en struturerar och kraftfull metod som fungerar brett på symptom av olika slag tex, nedstämdhet, ryggproblem, sömnstörningar osv och används bla som cancerreahbilitering inom vården.

AWeK Hälsa & Utveckling
erbjuder;

Mediyoga och Mimy (mindfulness & Mediyoga i kombination).
2 st utforskade metoder med mätbarhet i forskning. Dessa metoder erbjuder kraftfulla verktyg för att må bättre på alla plan. 
Jag kommer ut till företag och skolor, håller föreläsningar, mediyoga på hälsodagar mm och har mottagning med yoga-sal 
på Korsvägen 4 i Österbybruk med plats för 17 personer. 

Anneli Westberg Kekkonen

Mediyoga-terapeut, MIMY-instruktör, cert samtalscoach, stress/friskvårdsterapeut m kogn inriktning. Grundutbildad i gongspel och soundhealing.
Erfarenhet av mediyoga sedan 2010, i vården för cancersjuka sedan jan 2014, utbildare på mediyoga-institutet
Läs mer om Anneli HÄR

Kontakta Anneli

tfn: 073-0299769

e-post: awek.anneli@gmail.com