Hej 
Det är jag som är Anneli och driver AWeK Hälsa & Utveckling sedan 2007.
Jag har alltid varit intresserad av träning för egen del, men  halkade på allvar  in på hälsobranschen via min utbildning till säkerhetshandläggare - jag blev intresserad av den "mänskliga faktorn" i olycksfall på företag - hur skyddar man sig mot den?
Den mänskliga faktorn var nästan alltid relaterad till stress visade det sig- jag hoppade av säkerhetsbranchen och började läsa till stress och frsikvårdsterapeut (Hälso Akademin Europa) och på den vägen är det. Jag vidareutbildade mig vidare till ICF cert coach (HälsoAkademin Europa),till massör, läste Anatomi och Fysiologi och 2010 började min resa inom MediYogan- först till instruktör, sedan till terapeut (Göran Boll på mediyoga institutet)  och har sedan dess fortbildat mig inom cancer (Göran Boll), hormoner (Ellen Engvall), stress/utbrändhet och chakra-lära (Elisabeth Englund).
Jag är MIMY-instruktör och fortbildat mig i balansprogrammet för Sara Emilionie. 
Sedan sommaren 2016 är jag grundutbildad i gong-spel och har gongens vibration till hjälp för ökad effekt i mina yoga-pass.

Jag tror mig ha hittat världens bästa metod att jobba med när det gäller stress, för att öka livkvalitet och egenvärdet hos människan.
MediYoga handlar om  att mobilisera sina inneboende resurser - hitta ett sätt att balansera kropp, sinne och emotioner och därmed ökad livskvalitet oberoende livs-situation.

Jag har erfarenhet av att leda Mediyoga och kurser, intropass, föreläsningar osv sedan 2010. Jag har  sedan 2014 arbetar jag med mediYoga för cancer patienter på Akademiska sjukhuset i Uppsala. 
Jag har varit anlitad av primärvården för att hålla mediyoga - grupper och är utbildare för mediyoga-institutet i mediyoga och cancer.

Min intention är att sprida verktyg/nycklar till människor som vill må bättre och göra en förändring i livet. Att få alla människor att förstå och använda sig av sin inneboende potial till att hitta balans i vardagen och att öka den fantastiska självläkningsförmågan vi har.

meditation är att leva djupt varje ögonblick i livet"

den verkliga upptäcksresan består inte av att söka nya landskap utan av att ha nya ögon"

Stilla dig för nuet,
det enda vi har"